Deluxemysdag

Idag har varit en mysdag. Tränat, träffat Johanna och pluggat lite, med betoning på lite :) sen kom mamma o dom hit o åt. Middag :-) supermys!
Fixat o trixat lite inför imorgon också :-)
Synd att man inte är på topp men får göra de bästa av situationen :-)

Nu ska jag raka benen och sen blir det nog till att sova om jag kan.. Tveksamt!


ready for some fitness

Nu har jag fixat och bytat mina gymhandskar till rätt storlek, och invigde också dem idag =)
Har ju varit rättså kass de senaste dagarna så jag körde ett ganska lugnt pass utan någonsomhelst konditionsträning, bara muskler idag =)
 
Idag blev de fokus på ben, tillexempel benpress och leg curl osv..Körde ca 7 olika övningar med 15x3 reps på varje. Så jag lär va trött i benen imorgon..

Efter träningen blev det kinamat med Hanna & isak =) sen har jag o hanna bara softat i soffan med värsta matkoma mest hela kvällen. =)
 
Imorgon ska jag försöka (återigen) gå upp kl 10 senast. Jag måste försöka vända tillbaka dygnet.
Sen ska jag ta ett pass på gymmet imorgon med innan Johanna kommer hit för att plugga en stund =) Annars blir det bara lite fix o trix inför måndag =)
 
Här kommer bilden på mina nya grejer jag införskaffat för ett fitness-inspirerat nytt år.:)
 
 
Gymhandskar, ett blått träningslinne, ett rosa träningslinne, Fatburner, Eat control, träningsstrumpor, en ny sportbh, och en ny vattenflaska =) MYCKET nöjd med alla mina fina saker =) NU KÖR VI!
(Har ju också min egen personliga tränare, (älsklingen) som är den bästa man kan ha!!! )

think about it


dags för de goda vanorna att återvända

Jag har det verkligen bra i mitt liv. Är så nöjd över allt jag har, mina nära o kära, inte minst min själsfrände, min bätte hälft, den finaste människan på denna jord!
Är så lycklig att du är min älskling!
 
Måste börja vara mer tacksam över allt jag har.. inte ta något för givet.
Det är då man inser hur bra man har det, när man börjar ta saker för givet!
Jag är trött som bara den idag dock, har åkt på en fruktansvärd förkylning, sovit jättedåligt inatt, och natten innan det också. Vaknade vid 7 imorse, genomsvettig och så otroligt ont i halsen.. Men när jag lyckades somna om igen så var det iallafall något bättre, dock är jag som sagt supertrött och hängig.
Lyckades ändå ta mig ut på en shoppingtur, bara matvaror dock =)
Frukt och grönt i massor, o lite inför nyårsafton ! Hoppas att jag blir helt frisk tills dess..
 
Har även fått en del pluggat idag, läst en tråkig bok och försökt ta in lite. en del satte sig dock =) Imorgon fortsätter jag med nästa bok.. som verkar ännu tråkigare! Wohoo. Imorogn ska jag även byta en julklapp, till en annan storlek bara. Sen är mitt träningskit komplett så jag är fit for fight för ett nytt år på gymmet !
Lägger upp bild på allt jag fått/införskaffat för mina nya bättre och fortsatt bra vanor!
Pakten är slut men efter nyår blir det ändå att tänka mer på vad som stoppas i kroppen. Julen med alla godsaker är rena fördärvet för goda vanor..
men som alla säger
 
"det är inte vad du gör mellan jul o nyår som påverkar din kropp, utan vad du gör mellan nyår och jul"
said and done!
 
Peace out :)

som en stock

Oj vad vi var trötta idag, sov till kl 13 och nu sitter vi fortfarande i typ pyjamas och inte gjort något vettigt alls. Precis så ska juldagen vara lite.. kollat alla julklapparna och jag är så nöjd med allt =) fick allt jag önskade mig och mer därtill.. :)
 
Idag bara myser jag med älsklingen tills han ska jobba och jag ska till Anton för julfest med badmintongänget, det är tradition, dock har jag inte varit med förr så för mig blir de "nytt". Men jag e lika glad för det =)
Imorgon åker vi till farmor & farfar =)
Ska försöka hinna plugga o träna också, antingen imorgon kväll eller kanske idag.. höhö..vilket skämt, idag ska jag inte göra något alls ansträngande =)
 
Nu är pakten avslutad också, så nu får vi äta o dricka vad vi vill igen ;)
Hur det har gått med vikten behöver vi inte prata närmre om, denna pakten har snarare haft motsatt effekt så det va första o sista gången jag gick med i nåt sånt..
När man fåt äta som man vill o sköta de själv så går de mycket bättre!
 
ha en härlig fortsatt jul allihopa!

this is the way its supposed to be

Sitter här och bara myser så otroligt mycket.
På tvn är det uppesittarkvällen på bingolotto, när jag tittar ut är det ett snötäckt landskap, brevid mig sitter min underbara pojkvän och i rummet intill oss sover lill-töserna så sött. Helt underbar kväll. Bara haft det mysigt och gosat inför julafton hela kvällen.
Så till A & F, det är ni som ska ha tack för att vi får rå om era små underverk och bara njuta av julstämningen det ger en! <33 Ni är fantastiska människor!
 
Imorgon e det julafton, och jag längtar så jag nästan spricker.. =)
Det jag längtar mest efter är att få mysa med god mat och de allra finaste människorna.
Börjar dagen hemma hos sambons familj med jul-lunch och annat uunderbart! På eftermiddagen ger vi oss hemåt till min familj för julbord, paketlek och annat.. det kommer bli helt fantastiskt =)
Är nöjd med alla klapparna jag köpt till mina nära, jag hoppas på att de blir lika nöjda som jag med dem.. Det är nästan det jag längtar mest till, att se deras glada miner när de öppnar paketen =)
 
Nu ska jag fortsätta med jul-stämningsmyset.
GOD JUL till er alla där ute, hoppas ni får det lika underbart som vi =)

Sover inte

Sover såklart inte fast jag borde. Alltid samma visa, går lägger mig runt 11 men alltid nåt på tv som lockar o brukar sluta med art jag somnar typ 1.. Innebär en trött tjej på morgonen. Sjukaste är dock att inte kan sova tidigare även när tven är av, har testat hur
Många ggr som helst men innan 0.30 tiden så e de typ helt omöjligt! Blaj!!

Men jag ska försöka nu igen.. Godnatt!


Effektivt arbete

Det blev effektiv idag, vi fick MASSOR gjort!
Imorgon är det redovisning och det känns mycket bra.
Vårt framträdande känns superbra o så, de kommer nog gå galant!
 
Imorgon kväll ska jag nog ge mig ut på en liten julklappsrunda, har lite kvar att fixa o dona med =)
Kanske bakar jag lussebullar också, får se hur tiden räcker.. Ni som läst min blogg de senaste veckorna undrar väl hur mycket lyussebullar vi äter egentligen.. dock är det så att jag alltid gör max halv sats. För vi har så liten frys o de blir bara torra om de får ligga ute massa dagar.. Dessutom har jag en Isak i hushållet, o ni som känner honom kan ju nog förstå att de försvinner snabbt.. Men när jag har fridagar unnar jag mig också ett par kan jag lova.. det är ju SÅ gott =)
 
Nu blev jag jättesugen.. tur att jag inte har ingridienserna hemma.. tar mig en clementin istället :)
Nu ska jag kolla vidare på greys och sen plugga repliker inför morgondagen =)
 
Pusshejs =)
 

Magnetiiic

Kommer bli en tuff dag!
Många bitar som ska falla på plats innan denna damen kan andas ut. Perfektionist? Smått.. Prestationskrav? Oh yes. Men jag har en bra känsla för att det kommer hända grejer idag.

Imorgon är sista skoldagen innan det är jullov för mig. Då är det examination... Roligare sätt att fira jullov kunde jag ju tänkt mig, men så eree!
Vår första dag tillbaka i skolan är nästa del av examinationen, nämligen skicka in arbetet och ge respons på en annan grupps arbete!

Ha en härlig onsdag!

I see you over there, so hypnotic, thinkin about what i'll do to that body. .


Oh yeah

Blev 3,5 km löpning idag i mörkret! Kallt och skönt kändes som att jag kunde sprungit hur långt som helst nästan! Skönt som fan att komma ut!
Lagom svettig var jag när jag kom hem, tog mig en clementin och lite julmust light! Julstämning!

Nu ska jag snart dejta kudden så att jag är utvilad imorgon när det e dags för grupparbete :-)
Hoppas verkligen att det kommer gå framåt imorgon..

Natti natti!


Nej nu tar vi nya tag!

Idag mår jag mycket bättre! Har fått lite distans till mina bekymmer och dessutom löst ett av dem. Eller halvt!
Räddade datorn halvt idag, det var skärmen som klyddade tack o lov och inte själva hårddisken. Tråkigt dock om skärmen aldrig vill funka igen.. Men nu kan jag iallafall rädda mina dokument, mina älskade anteckningar och arbeten och lägga över dem på en extern hårddisk.. Fantastiskt! Ett steg i rätt riktning åtminstone!
 
Motivationen kanske inte är på topp men jag kom iallafall iväg till gymmet imorse! Det kändes helgött.
Resten av dagen har jag spenderat i skolan. Försökt jobba lite med olika böcker och lite inför redovisningen på torsdag.. =)
Imorgon ska vi träffa gruppen och verkligen arbeta ihop redovisningen och papert som vi också har att arbeta med. Riktigt bra =)
 
Ikväll skulle jag på avslutning på badmintonen, men jag var hemma här kl 16.55 och den började kl 17 så det var bara att glömma.. Hade tidigast varit där kl 18 o de kändes inte lönt för en timme..
Så istället för o sura över det ska jag laga god kvällsmat till mig och älsklingen o bara ta en lugn kväll.
Det kan faktiskt behövas det också!
 
Ha en härlig kväll allihopa =)

en dålig måndag

Blä. Hade en jättedålig natt där jag knappt kunde sova för att katterna hade krig med varandra i lägenheten. Måste påbörja projekt hålla dem vakna på dagen så att de kan sova som normalt "folk" på nätterna...
Vaknade och var verkligen genomtrött, och det har hängt i hela dagen... men inte nog med det, nej såklart så skulle dagen jävlas lite mer med mig. Datorn är kaputt.. den startar men skärmen är helt svart.
Paniken bara växer inom mig. har ALLT där, för självklart har jag inte säkerhetskopierat sakerna.. datorn slutar ju aldrig funka.. höhö jo men visst..
Alla mina tenta anteckningar, från alla föreläsningar.. bilder.. ALLT...
Men jag hoppas på mirakel.. tips tas tacksamt emot.. det är en hp mini!
 
Jag behöver pepp idag.. MASSOR. jag har noll motivation till att göra något.
Tänkte träna och tänkte plugga idag men inte gjort varken eller. Förutom i skolan då.
Cyklade iallafall till affären som blev en runda på 40 minuter iallafall, men de känns klent.. Men är man så trött så gör jag ändå inte bra ifrån mig ..
 
Imorgon ska bli en bättre dag. Funderar på att börja den med gymmet, för att sen åka till skolan för effektivt plugg och sen blir de badmintonavslutning på kvällen. Hoppas katterna låter mig sova inatt =)
 
Ja det blev lite bittert inlägg men så e de vissa dagar, hoppas ni andra känner er lite gladare än jag =)
 
Kramis

fit for fight-time

Oj vad dåligt med läsare de senaste dagarna. Kan bero på att jag inte skrivit heller..
Så det är dags för en liten uppdatering om veckans träning tänkte jag säga..sen insåg jag att det är ett snabbt kapitel.
Jag har nämligen inte tränat alls mycket i veckan. Det blev badminton i tisdags.
och idag körde isak ett kort men DJURIGT pass med mig på gymmet. det kändes vill jag lova, och känns fortfarnade. Ligger på soffan och skakar lite grann höhö.. Men de e så de känns att bli fit :)
 
Jag e så jävla glad att jag fått upp ett sånt starkt intresse för träningen, för första gången på många år så är jag mer intresserad av träning än jag varit på väldigt länge.
Även om jag alltid tyckt exempel badmintonen är jättekul så känns de nice att känna ett behov och en vilja att träna mer mer mer. Att få lite kryp i benen av att inte träna så ofta som jag önskat..
Igår exempel var jag på kalas hos Martin.. o på väg hem så blev jag sjukt sugen på att träna. Det kändes lite väl sent då kl var typ 23 men bara känslan var riktigt nice. LOVE IT!
 
Förutom träning idag så har vi haft föreläsning och handledningsseminarie i skolan.Riktigt härlig dag i skolan idag, stämningen var på topp! Efter det blev det en efterlängtad kaffestund med mina fina fina vänner, Sasi, Sofie & Lisa. NI är helt fantastiska och jag är så glad att jag har er i mitt liv :)
Förra helgen åkte Louise till mexico och på söndag lämnar även Sasi kalla Sverige för att spendera alldeles för lång tid i Thailand. JAG DÅ? ;) Tur att Sofie & Lisa kommer stanna här !!
 
Nu blire film med älskling och sen sova gott (:
 
Puuusss :)
 

its a lovelly day, lovely daaay!

Idag vaknade jag upp och gick ut och möttes av iskyla. Men det var så otroligt vackert och skönt, hur kallt det än var så var det så friskt. Jag njöt verkligen av den lilla biten jag gick till bussen.
Då tänkte jag att denna dagen kan bara bli bra. Och det blev den, såklart =)
Föreläsningen först ut, den var riktigt bra! Mycket information och ett riktigt bra sätt att framföra informationen och få oss intresserade, mer sånt tack =)
Sen gjorde jag och en klasskompis lite grupparbete, kändes också bra att komma framåt på den fronten.
Sen blev det jobb, var o badade med tjejen o bara njöt av att vara med henne =) Hon är lycka personifierat !
 
Ikväll har jag inte varit så företagssam, men jag ska kolla lite på en powerpoint nu och sen ska jag försöka sova tidigt idag.
Imorgon ska jag försöka vakna till liv lagom till Lucia-firandet på tv. Det säger jag varje år, men änsålänge har jag inte lyckats.. Men hoppas på att jag klarar det imorgon. Egentligen tänkte jag väcka sötisen med nybakta lussebullar imorgon, men mjölken var slut så det får jag hoppa över tyvärr :( Hade ju varit ett perfekt sätt att vakna på annars.. =)
 
Ha en skön onsdagkväll  :)

värt en tanke

idag på träningen fick jag mig en liten tankeställare.
en träningskompis sa "jag blir trött bara av att läsa om allt du gör"...
det ligger nog något i det.. när tillochmed andra reagerar på något så kanske man ska lyssna?
Jag kanske borde tagga ner lite grann..för när jag har sådär mycket krav på mig själv så blir det oftast negativt resultat då jag stressar upp mig och då blir ju inget gjort istället..
Så.. jag ska ge det ett försök att ta det lite lugnare.
Tänker mest på studierna nu, där jag faktiskt gör så gott jag kan och det räcker.. det får räcka =)
 
Tack för tankeställaren, såna behövs lite då och då =)
Men på tal om tid och så vidare. Imorgon väntar ytterligare en fullspäckad dag =)
Föreläsning 10-12, Grupparbete 12-14, Jobb 14.30 och framåt. Blir bad imorgon =) MYS!
På kvällen efter jobb blir det antingen plugg eller fest? Vilket återstår att se... :)
 

its just emotions taking me over

igår kväll gick ingenting alls och idag känns det mest likadant.
 
Idag har jag varit o hälsat på på gamla jobbet igen,vet inte om det är bra eller dåligt att jag gör det?
Jo det vet jag, det är det bästa som finns ! Det är helt underbart, men just därför också så jobbigt. Saknar det så de gör ont in i hjärtat.
När barnen dessutom frågar "kommer du snart igen"? och säger " vi saknar dej" så gör de ju inte saken lättare!
JAG SAKNAR DEM MER. Åh.. både personal och barn såklart.. Aj aj aj.. om jag kunde jobbat kvar så hade jag aldrig tvekat!
 
Men jag får tänka på att utbildningen är nästa steg i rätt rikting,för att sen kunna få jobba som det jag vill resten av mitt liv förhoppningsvis. Så på det sättet känns det ju bra, att veta min framtidsplan..
Men om jag nånsin kommer hitta ett ställe som det igen..? ytterst tveksamt. Det är nog få förunnat att komma till en arbetsplats där man trivs så otroligt bra och jag har haft den turen, inte bara en gång utan två, (trivs ju otroligt bra med mitt nuvarande extrajobb) så en tredje gång känns som att hoppas på för mycket.
Kanske hamnar jag där igen om några år? Hoppet finns! Älskar er alla inblandade!
 
Känslosamt värre..en sån dag helt enkelt.
Nu ska jag skriva om människosyn, i detta skicket lär det bli en känslosam historia om allas lika värde...
 
ha en härlig tisdag!<3

varför ska man utbilda sig?

Det går inte. Jag har nu suttit med boken, småbarnspedagogiks-grejen. Läst och läst och läst.
Men ingenting går in. Verkligen ingenting. Försöker också skriva lite till vårt grupparbete men det kommer inga ord.Känns så jävla meningslöst att ha suttit i flera timmar med en bok utan att något har fastnat. Blir otroligt frustrerad!!!
Men det finns inte mycket o göra, har inget val förutom att försöka, igen och igen. Idag läser vi, imorgon måste jag fokusera på att försöka få något skrivit. Något bra dessutom.. Woooho...
 
det blev ingen träning idag. Är trött i både kropp o knopp så kände att vila var på sin plats efter 4 dagars träning irad..
 
Imorgon blir de badmnton iallafall!
Nu ska jag läsa vidare..
by the way, kycklingen blev deelicious, inte som min farmors (världens godaste), men fortfarand väldigt god!
 
 
 

bad ass måndag

mysmåndag blev det ja.
Är sjukt seg.. trött.. måndag måndag. Det är alltid samma historia..
Men jag har haft en jättemysig dag iallafall.
Hade en snabb-föreläsning idag, på alla sätt. den varade för det första i bara 45 minuter och ändå han föreläsaren berätta lika mycket som de andra gör på 90 minuter.. tjena vad det gick.. inte en chans att man hann få ner några vettiga anteckningar så mycket som hon pratade. Men den var bra ändå. Intressant information.
 
Sen kom mamma hit på fika. Bjöd på kaffe och majsscones. Skulle bjuda på lussebulle också men det glömde jag bort. Men gott var det iallafall! muuuums!
 
nu ska det pluggas. hela tiden e de något. Imorgon e jag ledig men har ändå FULLT upp.. verkligen!
Men jag är ganska nöjd med det läget.
Frågan är om man ska träna idag, jag är så trött i både kropp och knopp och vädert lockar mig inte att gå ut direkt.. vi får se om jag ändrar mig..
 
Idag ska jag laga hel kyckling med ris och brunsås. SÅ JÄVLA GOTT. ursäkta språket men jag är så sugen på det =)
 
Vi hörs senare =)

Plan vs verklighet

Såhär var planen för veckans träning

 
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, inte alls egentligen. Jag tränade Sh'bam måndag & lördag, men vilade tisdag & onsdag istället. Tränade Inte badminton på torsdagen utan styrka/löpning och nu idag körde jag ett grymt styrkepass istället för vilan. Så ja ..resultatet blev iallafall detta
 
 
Det tycker jag att jag får vara väldigt nöjd med! Så jäkla gött är det att ha kommit in i lite mer rutiner för träningen men ändå kunna välja precis de jag känner för för dagen.
I veckan blir det ett badmintonpass och resten är oplanerat. Något annat ledarlett pass tror jag och sen några styrkepass såklart =)
 
Ha en härlig söndagskväll, själv ska jag snart lägga mig så jag är redo för måndag imorgon!

super-träning ala Isak!

Dagen har gått så fort! Tyckte nyss jag låg i sängen och vaknade till liv, o nu är det mörkt ute? Hoppsan hoppsan kan man typ säga..
 
Idag åkte jag till gymmet med Isak o hans syster. Isak skulle hårdträna oss. Och hårdträning blev det. Riktigt riktigt bra pass, har redan sjukt ont i musklerna och när jag gick från gymmet så skakade jag typ.. precis så det ska kännas! Idag fokuserade vi på mage & rygg eftersom jag tränade ben i fredags.
Detta kommer jag garanterat komma ihåg och därför "tvinga" isak att träna med mig fler gånger. Precis vad jag behöver, min egen personliga tränare som kan visa mig övningar jag inte visste fanns typ.
Kan ju säga att 3/4 av passet idag bestod av övningar jag aldrig testat innan! NICE.
 
Efter gymmet väntade vi en massa på bussen till Burlöv Center och sen gick vi där en liten stund bara.Nu är vi hemma och ska snart laga god middag, rostbiff med klyftpotatis, morötter i ugnen och beaa!! Kan inte bli bättre.
Ikväll blir det lästime för mig. Jobbar på att bocka av listan med all litteratur och igår blev det inte jättemycket gjort/läst!
 
have a good one!

En liten uträkning

Isak tipsade mig om en sida där man kunde räkna ut sin energiförbrukning i viloläge,samt hur mycket man ska äta för att hålla vikten en dag av ens vanliga aktiviteter..
 
Såhär såg det ut för mig. Detta är räknat på en dag där jag har ett träningspass inplanerat och där jag cyklar till och från skolan.
 
 
Om ni vill kolla ert så kan ni göra det här...
 
http://www.uppladdningen.nu/
 
 

underbart lördagsmys

åh vilken underbar dag! Verkligen totalmysig!
Började dagen med ett träningspass, Sh'bam med Hanna!
Asskönt att börja dagen med träning så man har de avklarat. Dock hade jag redan en ordentlig träningsvärk i bena från igår då jag körde ett ordentligt hårt benpass på gymmet. AJAJAJ säger jag bara..
När jag kom hem åt vi bullar som jag köpt på vägen och sen hade både jag o sambon varit effektiva med plugg.
Det är en mysig stämning i luften idag.. tända ljus o sol ute!
Snart ska vi baka lussebullar också som sen ska avnjutas med kaffe & glögg. mmmys! Precis en sån dag jag behöver idag!
 
Helgen blir överlag lugn, inga direkta planer utom att plugga. Vilket känns riktigt skönt för en gångs skull. Att kunna ta det som det kommer utan att känna stress över allt man borde/ska göra.
Men imorgon blir det träning också. Blev ju vila tisdag-onsdag så jag skippar nog vilodagen imorgon. Ska be älskling sätta ihop ett bra styrkepass för överkroppen, benen behöver nog vila lite till!
 
Vi hörs sen alla fina läsare!

finally friday

äntligen är det fredag !! Fast att veckan som vanligt gått jättensabbt så har den samtidigt känts såå lång!
Nu är det iallafall fredag och det ska firas.
Ikväll blir det träning med HannaBanana o sen ska vi hem till henne o laga mat o om jag känner oss så blir det att kolla på x-factor finalen!
I hope soo!
Innan idag har jag varit i skolan, haft handledningseminarie. Riktigt intressant, såg en film om hur vi bemöter barn i olika situationer o sen diskutera den utifrån lite kurslittaretur.. riktigt givande! Äntligen lite som man fattar av denna kursen.. yeeey.
Jag har varit extra nördig och gjort en läs-lista inför hemtentan.. Så att jag får allt gjort. När jag är klar med en bok så markerar jag den på listan med överstrykningspenna!
Har betat av några på listan iallafall.. men a looot to go!

Nej nu ska jag byta om och göra mig redo for thaa gym!
Ha en härlig helg, vad ska folk göra?

Jag ska förmodligen baka lussebullar imorgon, kanske även pepparkakor.. Nu är det jul här i vårt hus! :) Måste införskaffa lite granpynt också o lite juliga ljus..
Men kontot ekar tomt.. Blä för att va student i juletider... =/
PUSS

dumma mej

Har en massa bollar i luften just nu och känner att planeringen jag har i huvudet inte riktigt samarbetar med verkligheten. Jag tror jag måste skaffa mig mer självdiciplin, hur man nu gör det. Det värsta är det här att stiga upp på morgonen.. En halv omöjlighet faktiskt.
Idag hade jag planerat att gå upp vid 9-tiden, för att hinna plugga lite innan jag skulle till skolan. Hur tror ni det gick? inte alls kan jag lova. Jag tryckte bara av knappen och sov vidare till 11.. INTE ett dugg okej. Där gick den värdefulla pluggtiden.
Idag jobbar jag till ca 20.30 så efter det får jag plugga helt enkelt. träningen får vi se om den kan hinnas med.. känns skeptiskt.
Bara för att jag är så trött och odisicplinerad..

om jag bara kunde vara lika envis när det gäller plugg som när det gällde att gå ner i vikt. Jag klarade ju det, så varför kan jag inte motivera mig själv till att plugga ordentligt??

Nu ska jag o lillan äta och sen blir det kanske en sväng till lekplatsen här utanför!
Kramis

Panik

Känner mig så frustrerad på mig själv, denna kursen är så svår och ingenting fastnar som det ska. Föreläsningarna är jättebra och givande, men litteraturen är bajs.. Ursäkta ordvalet, men Gud vad svårt det är! Jag kan läsa ett kapitel och om någon hade bett mig att återberätta det direkt efteråt hade jag helt ärligt inte haft en aning om vad jag läst.. Ärligt!
Och vi har så många böcker, o varenda en känns så.. Är det litteraturen eller mig det är fel på? Troligen mig då alla böcker knappast kan va så svåra..

Jag ska sova och imorgon får jag ta tag i det här med plugget, för jag ska klara denna kursen också, sådeså!

Godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3241635/images/2012/pic_50be748be087c32937f017a8.jpg" class="image">


vilse på dagarna

Ja då va de måndag tänkte jag säga. Men nej det är ju faktiskt tisdag redan. Är lite väck på dagarna när jag jobbade i söndags och var ledig igår så blev det lite konstigt i pannan :P
Iallafall så är det ju tisdag och det har inneburit föreläsning, gruppträff och sen bio med fina saknade vänner!
Jag såg twilight med anna, Louise och Sandra. Jättemysigt var det! Anna o Louise åker till Mexico snart, det är riktigt fuskigt!! Jag behöver också värme o sol o ledighet.. åååeh.
 
Så som ni kanske räknat ut så har jag redan fått ändra i planeringen, jag tränade inte idag så får köra styrkan imorgon istället. Antingen innan skolan eller efter jobbet.. Vi får se när jag får in det i schemat..Har ju en del att göra med skolarbetet också. Ska sätta mig och börja skriva lite på det nu ikväll!
 
Det var väl min dag i stort. Ätit chili con carne idag, en av mina favoriträtter faktiskt. Överhuvudtaget så älskar jag köttfärsrätter... man kan göra så mycket med det, och gott blir det typ alltid =)
 
Ha en härlig tisdagskväll, nu blire plugg och musik =)

Planering

Planering är nycklen till framgång.
Vi får se om den håller, men såhär är tanken för veckan iallafall!

invägning

Har varit en hyfsat effektiv dag idag.
Började med träning imorse. blev ett pass Sh'Bam.. Har aldrig testat det innan , men kommer utan tvekan köra det igen! Galet rolig träning, I love it! Man dansar med olika stilar osv o stegkombinationer o sen gör man lite som man själv vill, till sjukt grym musik! Fantastisk bra start på morgonen!
dock va de svinigt kallt när jag skulle cykla imorse, -9 grader stod det! FY!
 
Efter träningen kom Johanna hit o vi käkade frukost/lunch, bullar med pålägg och nykokt kaffe. MUMS!
Sen satte vi igång med plugget, och det gick ganska bra, fick läst en del iallafall. Ska strax fortsätta med lite mer läsning inför imorgon! Boken jag håller på med nu är lättläst och mycket exempel så den känns skön att läsa iallafalL!
 
ikväll ska vi hämta isaks systers katt, så ska vi passa den.. på obestämd tid..
hade jag fått bestämma så får den stanna föralltid ;) men vi får se vad som händer!
 
idag var det invägning på G ju. såhär blev resultatet
 
Förra veckans vikt: 68,9
Denna veckans vikt: 68,0
Viktskillnad: -0,9 kg
Målvikt: 64,5 kg
 
Så jag kan inte vara annat än nöjd. Magsjukan hjälpte väl en hel del för har sen i onsdags inte kunnat tänka så mycket på vad jag äter utan tagit de som magen önskat bara..Oavsett varför så blev det ju ett minus och det är jag mer än nöjd med !
Och nu har en ny vecka börjat med träning o hälsosammare val =)
 
ha en härlig måndag!

tiden bara sticker!!

Är lite smått orolig nu.
har ju helt glömt av att blogga sen i torsdags.
Statistiken har ju sjunkit ganska drastiskt, vilket är förståeligt!
Hoppas bara på att ni kommer tillbaka nu när jag är tillbaka!!
 
I helgen har jag tillfrisknat igen. Fredags var jag otroligt matt men inte längre magsjuk, vilket var en fröjd!
Gjorde inte så mycket utan bara försökte ta det lugnt.. Igår var de lite andra bullar. Var på stan ett tag med älsklingen och sen direkt till mamma och pappa därefter, för finmiddag osv med lite familjevänner!
Supertrevligt.
Efter det va de vidare till Johanna för grabbkväll med fifa, öl & snack! Kul som vanligt, härligt gäng vi har skapat =)
Blev ju förstås ganska sent, då var jag ändå därifrån först.. skulle ju upp o jobba idag. Jag gick 2 och känner jag de andra rätt höll de säkert på ett par timmar till.. zzz... =)
 
Imorse var jag ganska trött kan jag lova.
Men hade en helmysig dag såklart. Jobbade och sen har vi varit o spelat badminton med lite kompisar.
Gjort allt de roliga.. bara plugget som hela tiden blir uppskjutet. Tur att johanna kommer hit imorgon så att jag kan få lite gjort...
 
nej men nu ska jag nog läsa ett par sidor innan vi avslutar helgen med film!
 
haajdå=)

RSS 2.0