Helgens

En fin fortsatt helg innehållande bland annat middag med fina vänner, Powerwalk, storhandling och badmintonträning avrundades idag med spagetti och köttfärssås och nu lite lösgodis.
Fan vad jag är onyttig... 
Men i veckorna försöker jag skärpa mig lite så det är väl okej.. Lite iallafall!

Imorgon blir det skola och träning med bästa Sofie! Också lite kaffe på det!! :-) 

Veckan i övrigt består av massa träning, och tävling i badminton på helgen. DM går av stapeln i Malmö  och det blir mixed och dubbel för min del! 

Have a nice one! 

Massa snack

Som den fotbollsnörd jag är när det kommer till svenska landslaget så sitter jag såklart bänkad vid fotbollen. 
Det känns sådär lagom ansträngande en kväll som denna!

Dagen har varit fredagsmysig på alla sätt o vis. Utöver det vanliga har jag haft mina två favorittjejer på besök så det har varit lekplatshäng, my little pony tittande, pizzabak och nagelmålning på schemat- bland annat!

Imorgon ska vi på nya äventyr- lekland står på schemat!! 

Vi har börjat en ny kurs nu i skolan- matematik. Änsålänge är det mer intressant än jag kunnat tro. Hoppas att det håller i sig! Förövrigt så klarade jag den muntliga tentan förra veckan vilket var en stor lättnad. . 

Och annars så är det mesta som vanligt- nästan iallafall. En märklig trötthet har dock ett fast grepp om mig- som gör att mycket går på ren vilja nu. Hade kroppen fått bestämma så hade jag sovit typ 22-08 varje dag och ändå ha eftermiddagssömn mellan 16-18.. Jag är så trött hela tiden. 
Hoppas på att det har med årstiden att göra och att det snart går över! 

Glasögon är beställt också- kan också bidra till min trötthet att jag har suttit på föreläsningar och ansträngt ögonen en massa.. 

Nä nu är fredagssvanmlet över för idag. 
Hoppas alla har en härlig kväll! 




Tell them all I know now..

Det har varit mer tyst än vanligt här inne. Eller ja, vanligt är ju just vad det har blivit med tystnaden.. 
Det har varit så intensiva veckor att jag inte haft varken tid eller ork att skriva här också. Vilket är tråkigt då det ofta är här jag kan kröka av mig lite över allt de jobbiga..

Nu hoppas jag på några något lugnare veckor framöver. Den intensiva kursen slutade igår och vi börjar en ny på måndag. 
Matte står på schemat- holy moly tänker denna damen då!
Men änsålänge har man ju klarat de flesta utmaningarna så det ska säkert gå med denna ockaå!

Vad jag mer ska utmana mig med framöver är att återigen ge min kropp va den förtjänar och behöver. Med all stress så är det tyvärr träning och ordentlig kost som har blivit lidande- och därför också kroppen. Jag känner mig trött, småkrasslig och svag nu.
Så nu ska det ändras på, jag ska kämpa för att kroppen ska få må bra igen!

Vikt och sånt är inte fokus just nu, utan mer att känna energi och välmående! Sen vet jag ju att det andra kommer på köpet om man bara jobbar för det!

Det var nog allt för denna lördagskväll. Lovar ingen bättring här inne men hoppas såklart på att jag ska hinna med det mer igen! 

Peace and love (: 



RSS 2.0