En ny vecka med fina resultat!

Helt galet vad jag har tränat denna veckan! känns som att det är det jag gjort mest av allt. Och pluggat såklart.., äsch kanske inte riktigt så, men det har iallafall varit en effektiv vecka med många träningspass och det har gett resultat =)
 
Resultat på vågen v 13: -0,8 kg!!!
 
Efter förra veckans storslagna resultat hadejag väntat mig typ plusminusnoll på vågen idag. Var nog mer beredd på ett litet plus än ett minus så detta var bara sjukt nice! Då har man ändå firat påsk ett par dagar nu! Men jag har fortfarande haft koll på vad jag stoppat i mig och det är nog A och O.. annars tänker man inte på det och sen inser man hur MYCKET man ätit... usch :)
 
Denna dagen började också med ett träningspass och nu ska vi snart åka till Isaks mamma för att äta påskmiddag, kalkon och ägg =) MUUMSIGT!
Ikväll blir de bingolotto-mys =D
 
Hoppas att ni alla njuter av en härlig påskhelg =)
 
Kramis

Wow!!!

Im done! Och nu tar jag påsklov oavsett vad! Hur det går får vi se, men jag har gjort mitt bästa utifrån vad jag kan just nu så nu hoppas jag bara att det räcker :)

Grattis till min älskade Isak som idag både fick sin sponsring från gainomax och även fick reda på att han kommer få stipendie på 7000 kronor! He is awsome!!

Natti natti!


battlefield

They say life is a battlefield, I say bring it on.
 
Idag testade jag den nya releasen på 24/7, GRIT strenght.
Det var fett bra. Riktigt jävla jobbigt men fyfan va gött de kändes efteråt.
Nog det mest positiva med dagen. Resten har mest varit blaj...
Mer än så behöver jag inte gnälla!
 
Imorgon blir det plugg-dejt igen på förmiddagen, sen blir det förmodligen Sh'bam på eftermiddagen och sen styrelsemöte på kvällen. Förhoppningsvis kommer jag sedan att kunna fira in påsklovet på kvällen, för då vill jag bara vara färdig med artikeln. Sen får det fantamig bära eller brista. =)
 
Hoppas ni haft en fin tisdag =)

today its gonna burn


en solig och effektiv dag

Idag har varit en riktig vårdag, kallt som tusan ute dock. Men på vår underbara balkong hade jag kunnat spendera hela dagen idag, det var så otroligt skönt. Jag & sofie satt där en god stund som en paus i vår väldigt effektiva dag =)
 
Jag cyklade till Sofie vid 10.30 och så gick vi ut på en liten promenix. Målet var lucu food för att kolla ut utbudet och köpa hem lite roligheter/nyttigheter. Sofie gick bananas på allt kul där fanns. Själv köpte jag mest frukt och grönt för att ladda upp inför en fortsatt hälsosam vecka =)
Hemma igen lagade vi en god lunch, kyckling med sallad och så lite vattenmelon till efterrätt. Efter lite småkoll på internet efter träningspass och protetinpulver så cyklade vi mot mig igen, gymmet nästa! Väl där tränade vi ca en timme och sen blev det då en välförtjänt paus på soliga balkongen. Resten av eftermiddagen spenderade vi genom att shoppa loss på konkurs-försäljningen på Usports.. blev en hel del fynd för nästan inga pengar =)
 
Ikväll lagade jag spenatsoppan, som blev lite av en besvikelse för denna damen. Isak tyckte dock att den var god, men jag ville ha ägg till och det hade vi inga hemma så jag surade en del.
 
Kvällen har varit en liten downer jämfört med resten av dagen! Innan idag har allting känt som "on top of the world" och ikväll slog det mig hur mycket jag måste ordna. Men som en klasskompis säger, "det är lugnt".. och det är det ju alldeles säkert också så fort jag fått lite perspektiv på det hela. =) Jag måste sluta stressa, det är inte så hälsosamt har jag märkt, min mage säger stopp direkt och lyssnar jag inte så åker jag på en magkatarr igen.. BLÄ!
 
Imorgon ska jag först träna med min bästis =) Vi ska testa ett nytt pass som tydligen ska vara något av ett killer-pass, men det är askul med nya roligheter! Efter det blir det plugg-date med Therese i skolan och subway till lunch! Sen får vi se hur lång tid vi sitter.. blir nog ett antal timmar ;) Vi är sådär effektiva ibland. vi har lite för kul =)
 
Dagens träningspass såg iallafall ut såhär :
 
Uppvärmning (dels 10 min cykling från ellstorp till segevång) + 5 minuter crosstrainer
 
Low row 3x12
Bicepscurls 3x12 per arm
Tricepspress 3x12
Pushdowns 3x15
Kabelrodd 3x15
Bicepscurl med skivstång 3x10
Hammercurl 3x12
Rygglyft med vikt 3x12
Stretch
 

=)
 
Ha en fortsatt härlig vecka =)

Resultat på vågen v 12 =)

När jag skriver detta befinner jag mig fortfarande lite i chock.
Idag är ju resultat-dagen, första veckan med bra vanor är avslutad och jag kan inte förstå vilken skillnad det gjort!
Jag vet att resultatet påverkas mycket av vätska osv, men det är sak samma, för resultatet ljuger ändå inte. Jag har fått bevis på att det hjälper att tänka efter och jag har ändå kunnat äta både gott och näringsrikt.
 
Viktförändring vecka 12: 2,9 kg!!
 
JAG ÄR HELT CHOCKAD! Hur fasen gick det till? Min första vecka med viktväktarna gick jag ner 1,8 kg och då hade jag ändå desto mer att ta av om man säger så. Men det visar bara vilka näringsämnen som fungerar bäst för att hålla vikten, jag har dragit ner på snabba kolhydrater som binder otroligt mycket vatten. Jag har absolut inte uteslutit några kolhydrater utan äter ris, pasta & potatis fortfarande, bara håller håll på hur mycket av det jag äter. Jag har tagit bort det vita brödet och äter nu mera knäckebröd istället, kan äta grovt bröd ifall jag vill också men i nuläget är jag nöjd med knäcke. Det jag också uteslutit är sötsaker i största mån, men inte helt och hållet! Igår åt jag tillexempel glass och i fredags blev det både efterrätt och lite ostbågar.
Det bevisar bara att man inte behöver ta till extremer, man kan leva ett normalt liv men bara göra lite bättre val utan att det i någon större utsträckning påverkar ditt dagliga liv! Och tro mig, ni snackar med en tjej som har ett sötsug som inte är att leka med. Hade jag kunnat så hade jag levt på typ choklad!
 
allting går, med rätt mängd vilja och jävlar anamma! Nu närmar jag mig målet med stormsteg och jag är så sjukt nöjd!
 
Hoppas alla har en härlig söndag, själv ska jag ta tag i plugget nu, något som inte är riktigt lika motiverande för tillfället! Men det är ett annat mål som jag också ska nå, artiklen ska bli färdig i tid och jag ska klara det också! GO GO GO!
 
<3

Nöjd

Riktigt nöjd med dagens träning!
Idag blev det ett bland-pass, löpning och benpass.
 
Började med att springa på löpbandet 10 km/h i typ 30 minuter,sen var jag egentligen helt slut, men då satte jag igång benpasset =)
 
benpasset såg ut såhär
 
aductor- 3x12x45 kg
abductor- 3x12x45 kg
leg curl-3x12x30 kg
leg extension- 3x12x30 kg
benpress- 3x12x50 kg
vadpress- 3x12x40 kg
 
Jag kommer nog ha rättså ont i mina ben imorgon, men det är det lätt värt (:
 
 
Ikväll har vi käkat go-middag & glass =) MUMSIGT!
Imorgon kommer resultat, hoppas att det syns några resultat för att jag har varit så duktig =)

underbara lördag =)

Man läser på facebook av vänner och bekanta som varit uppe i hur många timmar som helst. Då får man lite ångest när man själv sov till 11.30. Fast i nästa andetag så är jag helnöjd med det. Jag var så jävla värd den sömnen och det är heeeelg för mig. att kunna sova sålänge jag vill.. Och jag tänker passa på att njuta av de sålänge jag kan. För med tiden så kommer de vara ett minne blott ;)
 
Igårkväll var riktigt trevligt. Det blev middag, fotboll och spel hemma hos Johanna. Det bjöds på lasagne och pollyfluff.. Mmm =)
 
Idag kommer de följande timmarna bestå i lite blandat här hemma. Mest artikelskrivning.
Jättejobbigt att jag bara skjuter upp det så idag ska jag iallafall lägga en liten stund på att skriva ihop något.. =)
Ikväll får vi se vad som händer. Jag skulle tippa på myskväll med min älskling, men jag är alltid öppen för förlsag om något händer. Älsklingen e ledig så det blir iallafall någon form av mys med honom =)
 
nej. Nu ska jag bita tag i uppgiften som ligger framför mina fötter. det är inte lönt att skjuta upp det mer =)
 
Imorgon kommer det förresten resultat på hur min första vecka med ordentlig kostplan/träningsplan osv har gått. Jag för en noggrann dagbok på allt jag stoppar i mig och träning osv och hoppas på att strukturen ska hjälpa mig att komma hela vägen i mål..
Obsessed? Nej jag kallar det snarare dedicated. Jag vet vad jag vill och jag kommer inte ge mig förens jag får det.
 
 
Pusss =)
 
Hard work and dedication, thats all it takes.
 

time is a funny thing

Varför är det alltid så, att när man har som mest man borde göra, så får man allra minst gjort.
Stress stress stress. Det kan sammanfatta denna kursen tror jag. Alldeles för mycket ny info hela tiden och alldeles för lite tid att bearbeta allt.När man tror att man börjar närma sig ett resultat inser man hur långt man har kvar.
 
Ungefär likadant känns det med hälsan just nu. Har varit krasslig hur länge som helst och vikten går inte alls som jag vill nu. Jag tycker att jag kämpar och gör det mesta rätt men minsta snedsteg är det enda som syns på vågen nu. Men jag kommer inte ge mig förens jag når mitt mål. Thats for sure!
Jag är en krigare och jag tänker vinna detta kriget, en gång för alla!
Tack för alla som stöttar och peppar, det betyder massor!'
O extra tack till Annika, du är så sjukt grym och du inspirerar mig, lyfter mig och peppar mig alltid när det känns som tuffast! TACK TACK TACK! <3
 
 
Kram på er alla!
 
This is my life, and I am not gonna stop fighting for it until its over..Its my life..
 

Workout deluxe pro-mega-shit!

Om man vill få en helkroppsträning megadeluxe så ska man börja spela mixed med mig. Eller hur man ska säga. Idag var det tävling på schemat, 2 dubblar och 2 mixeddubblar stod på listan för denna damen.
Och jag kan känna i hela kroppen hur ont jag kommer ha imorgon. Om lilltån är skonad så är jag nöjd, det är nog den enda kroppsdelen som inte har träningsvärk imorgon =)
Men de e så jävla gött samtidigt.. Känslan att man har tagit i så otroligt hårt. Att man pressat sin kropp till det yttersta den orkar. Thats a good feeling!
Jag måste hitta något nytt sätt att träna på gymmet så att jag får känna mer av den känslan. Jag måste nog öka vikterna sådär så att det svider i musklerna och mjölksyran är nära..
 
Ikväll myser jag med lilltösen. Rätt skönt efter en dags spel. Man är rättså trött i kroppen.
Men lagfesten är väl i full gång nu =) de förtjänar att fira, vi vann ju båda våra matcher idag och det är inte helt fel!
 
Imorgon blir det bus! Förmodligen bad och något annat kul!
Ikväll käkade vi hemmagjord pizza och lite lördagsgodis fick det ju bli också =)
 
Jag hoppas att hostan ger med sig nu så att jag kan maxa det med träningen denna veckan.
Träningsvärk, get ready for som asskicking-mode
 
 
 

.


energi-check, motivation-check!

Igår var en sådär dag. Mitt humör var inte på topp av diverse olika anledningar.
Så igårkväll bestämde jag mig för att spendera min lediga dag med att besöka min energikälla, DRUVAN =)
Och nu är jag hemma hos mina föräldrar och försöker arbeta lite med plugg..
 
Druvan levererade som  vanligt och gav mig precis det jag behövde, nämligen glädje, kärlek och ny motivation och energi!
Så idag känns det aningen bättre än igår, även om jag fortfarande är lite stressad över processen..
Idag blir det plugg och träning ikväll,
imorgon blir det skola, grupparbete och sist men inte minst myskväll med min lill-tjej <3
 
Nej nu är min paus slut, dags att återgå till skrivandet.. resultat och analys.. i love it.. (ELLER INTE (: )
 
Have a good one..
 
<3

nice weekend, not so nice week ahead..

Jag har haft en jättehärlig helg. Men nu sitter jag här,söndag kväll och är stressad till tusen.
De kommande veckorna i skolan kommer bli minst sagt tuffa.
Denna veckan är det fullt upp med grupparbete och sen ska man fokusera på en enskild artikel.. Tankarna inför de båda arbetena är inte nice.. Hade helst sluppit de båda, men det går ju inte.
Denna veckan kommer nog att innebära mycket hårt arbete. I Fredags kände man sig en bra bit på vägen men idag så känns det inte riktigt så längre..
Usch!
 
Aja, men det får gå som det går väl.. Kan inte göra mer än mitt bästa så får det räcka helt enkelt.
Det händer en del kul i veckan också... =)
Jag återinviger gymmet, ska ha tösen en del och så är det seriespel på lördag. Då hoppas jag vara helt återställd från denna jäkliga förkylning.
Jag längtar på något sätt tills fredag kväll då arbetet är inskickat.. =)
 
Nu ska jag se klart på söndagsfilmen och sen ska jag sova.. Idag är det inte lönt att stressa, imorgon får vi ta det som det kommer.
 
Ha en härlig ny vecka allihopa!
 
<3

Hur svårt kan det va?

Kan inte somna.. Det är ganska vanligt dock när Isak jobbar natten.. Det här att ligga ensam i sängen är inte min grej alltså! Tur att han snart kommer hem så att jag känner mig trygg igen. Det hjälper knappast med två gnälliga katter heller..

Igår var en extra fin dag.. Fredag :)
Jag var och fikade med två otroligt fina vänner, babette och pepa! Vi insåg att det var typ 3 år sen vi sågs och att det är alldeles för länge.. Samtidigt insåg vi att allt kändes precis som för 4,5 år sen när vi gick på turismgymnasiet.. Eller ja, det kändes precis lika lätt att prata och banden vi skapade då känns minst lika starka nu! Det är fint att ha såna vänner!!

Idag har jag varit hos mamma och pappa, ätit gott och kollat på mello! Jag är nöjd för att min favorit vann!! :)

Imorgon ska jag kanske försöka mig på ett lugnare pass på gymmet, jag håller på att bli galen av att inte kunna träna men hostan håller fortfarande ett hårt grepp om mig så jag får ta det försiktigt..

Nu ska jag återgå till projekt sova.. Wish me luck :)


i demand sunshine

Vilken underbar dag det är idag. Bortsett från en del negativa och energikrävande saker så känns det fantastiskt. Vädert är så fint, lugnt och stlla och äntligen börjar jag må något bättre med förkylningen. halsen är inte riktigt med på tankarna än bara =)
 
Idag var jag i skolan.. alltid ett wake-up-call att komma dit och inse hur lite man gjort, av allt det man borde ha gjort redan. Det är INTE kul.. Det är en av de energikrävande sakerna just nu.
Men jag är ju säker på att det löser sig i slutändan, dock blir det ingen rolig period fram tills det är inlämning..
Idag vill jag bara njuta av vädert. Men så blir inte fallet. Jag ska försöka skriva på balkongen men solen bländar en rättså rejält så snart får jag nog flytta in och skriva där iinne. Men lite sol tänker jag kräva först..
Jag vill träna, men känner mig inte i form för det ännu.. kan knappt ta mig upp för trapporna utan att tappa andan så det får nog vila tills imorgon åtminstone.Då ska jag försöka spela lite badminton.. om det nu går.
 
Nej.. nu blir det typ 15 minuters sol innan jag går in med böckerna i högsta hugg.. här ska det arbetas..
 
Kramis
 
idag hade jag extra mycket behövt en kram av lill-tjejen.. då vet man att allting ordnar sig.. underbara tös =)
 

sayonara

Mår fruktansvärt obra.
Usch vad det är tråkigt att vara sjuk. Idag vid tolv började jag känna att jag nog kunde röra mig lite grann utan att dö.
Efter att ha pluggat hela förmiddagen gick jag o isak ut på en väldigt kort och väldigt väldigt lugn promenad. Var väl ute ca 20 minuter och nu är jag förstörd. Känns som att någon tagit en klubba och bankat ner mig i marken.
Sjukt tråkigt är det.
Imorgon skiter jag i vilket och beger mig mot skolan ändå för att skriva grupp-uppsats.
 
jag hatar sjukdomar. dom kan ta och dra dit pepparn växer.
 
 

Hell to the no..

Så. Sjukt. Frustrerande.

Jag är sjuk. IGEN..
Nu börjar jag bli riktigt jävla trött på detta.. förra veckan fick jag en släng av en killer-förkylning,jag väntade ut den och tyckte mig vara frisk. Igår var febern tillbaka.. och den släpper inte!
Jag har varken tid eller lust att vara sjuk nu och självklart så ska man drabbas då.. Platt fall.. =/
Sjukt irriterande när man har massor att göra och man orkar knappt gå upp för trappan i huset.. Att vara vaken mer än 3 timmar i sträck är krävande och flytande mat är det enda som känns något sånär frestande.. YOHOO.. fantastiskt.

Idag är jag mer än lite bitter..

RSS 2.0