Blää

Dör lite grann just nu, av huvudvärk och frossa! Ingen ball tisdagskväll, får väl skylla mig själv som inte lyssnar på min kropp! Ajajaj!

Nu ska jag försöka sova i typ hundra timmar o hoppas på att må bättre sen :)


Trött o hängig!

Uppe med tuppen enligt mig iallafall! Har åkt på värsta värsta förkylningen, igen!!! Denna gången är det näsan och ögonen som fått ta straffet, änsålänge iallafall, nyser o kittlas i näsan hela tiden!!
Men idag blir det grupp-arbete i skolan, fast först aka jag till min praktikplats och göra en liten intervju !

Jag är så himla trött, hade behövt sova flera tinnar till för art bli pigg.. Usch :(


Monday

Jaha då va måndagen snart slut :)
Ska avsluta den med ett avsnitt av once upon à time med älsklingen!
Sen blir de sängen, o imorgon blir de grupparbete och intervju på förskolan!

Idag köpte jag äntligen gymkortet på 24/7, och invigde det med träning i eftermiddags! Blev 15 min crosstrainer och 30 min styrka :) kändes bra ! Nu finns de verkligen inga ursäkter kvar längre :-)
Började morgonen med att göra veckans body-test på Wii fit, så att man kan följa utvecklingen o se hur de går :)

Vi hörs imorgon!
Natti natti!


Don't want this to end

Varit och badat halva dagen och det va väldigt mysigt!
Till kvällsmat blev de korv strogsnoff :) uppskattades av alla tre verka det som!
Nu är snart denna mysiga helg slut, tyvärr! Hade gärna förlängt denna helgen några dagar till.. Underbart har de varit :)

Imorgon fixar jag gymkortet o inviger de också med träning på kvällen!! :-)


Ingen sovmorgon här inte :)

Klockan är nio, eller nej den e ju åtta kom jag på! Att ställa tillbaka klockan hade ju kunnat innebära en timmes extra sömn, men icke sa Nicke! Rise and shine sa lillan ;-) så nu myser vi i soffan och jag förbereder frukost :-)

Idag ska vi hitta på nått mysigt, skogen kanske eller något annat kul :)

Ha en härlig dag!


K-A-S-S

Jag är kass, K-A-S-S ,
Den bestämda tjejen som fanns inom mig verkar som bortblåst, och det är inte okej!

Antingen får man acceptera det och ge upp eller bita ihop och slå tillbaka.. För mig finns det inget val, jag är ingen quitter, och det är dags att jag bevisar det, inte minst för mig själv!

Det finns inget imorgon i mitt huvud, det finns nu eller aldrig, så nu jäklar.. Jag måste bevisa för mig själv att jag fortfarande är så grym som jag var innan..


Frosty morning

Lördag morgon, klockan är nio och jag har redan varit uppe en timme ;)
Ingen vanlig syn kan jag lova! En annan syn som man inte är van vid är när man tittar ut genom fönstret och möts av frost på buskar, träd och marken! Sjukt fint, men iiih så kallt! Termometern visar -4 grader!! Hur gick nu detta till?

Idag ska vi nog hitta på något kul, nu när vi har hela dagen hemma :) fast utomhus lockar ibte så mycket när det är såå kallt! Inomhus-mys :)

Puss


Finally its friday again

Fredagskänslan har infunnit sig i hela kroppen, myshumöret i mig är på topp! Och jag ser fram emot en luuugn och skön helg med mina underbara! Riktigt skönt!
Ikväll blir de fredagsmys med god-middag och någon film o mys i soffan tror jag! Det låter fint de :-)
Ha en härlig helg !


Plugg

Då sitter man med datorn i knäet och försöker få lite plugg fixat, är ju ledig från lektioner idag :) var övermysigt att komma till jobbet en sväng idag och få gosa med alla sötisar!
Saknar dem jätte mycket!

Men har kommit en bra bit på vägen med arbetet nuiallafall :)
Nu ska jag gosa lite med en film i soffan <3
Puss


wonderful night

Lilltösen sover, jag pluggar o kollar masterchef samtidigt, en bra kombination tycker jag. =)
Men det är mycket att göra, få ihop.. Fast det är kul ändå.. på något sätt

. Åh vad jag njuter av att vara här..barn är alldeles underbara och denna tösen är ändå något alldeles alldeles extra, hon är bäst i hela världen!
Imorgon ska vi upp tidigt, blir spännande att se hur pigg jag är då, men det ska nog gå bra det också =)
Sen blir de fin fika på jobbet, och sen mer skrivande..
Kommer nog inte ha några svårighete att somna ikväll iallafall, är väldans väldans trött..
Godnatt

Lugnare nu

Sitter och väntar på lillan nu, ser fram emot allt mys vi ska hitta på under helgen! Tänk att man kan känna ett så starkt band till någon, det är otroligt!

Ikväll blir det köttfärssås och spaghetti och mys! Senare när hon somnat ska jag börja skriva ihop gruppens tankar till en sammanhängande text! Stressen släppte något idag, då jag för första
Gången kände att jag förstod lite vad vi ska göra! Sköönt!!

Imorgon har jag ingen skola men det blir ganska mycket skrivande iallafall, också kanske ett besök på gamla jobbet för lite hjälp och fika! Hoppas på det!

Som ni nog märker så känns allt lite bättre idag! Hur kan det göra annat när jag ska få va med tösen i 4 dagar!! :)

Ha en härlig onsdag!
Kramis!


varning för deppigt inlägg...

Ja, alltså jag mår inte helt bra alls just nu.
Jag har huvudvärk som inte ger med sig trots alvedon o grejer.
Frusit som tusan hela kvällen och innan idag hade jag kramper i magen =/
Tror det är mycket stress som talar, säger till mig att chilla ner lite.
Men jag är som känt inte så bra på det.. vill få saker gjort, och bra också. Jag klarar inte av att göra något "helt okej",  det är inte jag!
Stress över tentaresultatet som inte kommer förens nästa vecka, men också över kommande grupparbete/paper/presentation.. Ja det är ju en början bara. Jag blir SÅ stressad att jag glömmer äta ordentligt vilket gör att jag får ont i magen av hunger också.
jag måste typ ge mig..
 
men imorgon längtar jag till iallafall! Inte förmiddagen dock när man ska till skolan och bli lite mer stressad av tid som springer förbi.
Men på kvällen så är det ju dags att ta hand om lillan och det kan man inte annat än att längta till!
Så det får mig att uthärda dagen skule jag tro =)
 
Hoppas också att kramper och huvudvärk gett med sig tills imorgon så att jag kan njuta lite mer av dagen!
Har inte gjort någon matlåda.. suck. Jag har INTE kommit in i just den biten än.. tänka dagen innan vad man ska äta.. why why why? Men jag måste skärpa mig på den punkten också..
 
idag glömde jag tillochmed min tvätt-tid för att jag var så stressad.. så nu sitter jag med tvätthög utav bara fan och har ingen tvätt-tid fören om en vecka typ.. BALL.
 
 
Godnatt säger denna otaggade tjejen. nu räcker det för idag

give me just a chance lets go out and dance

Idag blire en hanna&johanna dag! oooh yeah. väntar på att fjanten ska bli färdig så att vi kan bege oss till stan för lite windowshopping (för min del iallafall, hanna shoppar alltid som en galning när jag är med).
Det är helt underbart väder idag också, 15 grader varmt vilket är fantastiskt =)
 
Ikväll blir det någon form av party har vi bestämt. Med vilka, hur o var är dock oklart änsålänge!
Men kul ska vi ha =)
Jag var fortfarande mätt imorse när jag vaknade.. de va lite äckligt.
 
Nä jag har typ inget vettigt att berätta om så jag ska nog avsluta inlägget här och hoppa på cykeln mot stan!
PEACE TO THE OUT

Herre min je

Herre min je, vad du är le!
Alltså denna kvällen... Kan omöjligt sammanfatta den i ord.. Den kan nog bara sammanfattas i skratt! Vilken underbar kväll med mina fina tjejer! Ååhh vad vi har tjattrat och fnissat och garvat.. O ätit.. Kände mig som en extrem överätare ikväll så har liiite ångest nu, men alltså.. Gott va de ju :-) mest har vi nog ändå skrattat, åt varandra, med varandra, åt världen i allmänhet.. Fast mest åt varandra :-)

Jag har lärt mig en och annan viktig läxa också.. Kl 8 på morgonen är det mer eller mindre livsfarligt att cykla från ellstorp till industrihamnen med musik i öronen.. Man kan dö Johanna, dö!! (enligt hanna) detta gäller tills vidare enbart för sträckan ellstorp-hamnen! Återkommer när jag vet fler livsfarliga sträckor, har Hanna som uppdaterar mig om detta då hon har stenkoll! ;-) ironi...

Borde nog sova nu.. Innan det spårar ännu mer..


Hur mkt kan man sova

Sov som vanligt för länge, så den där powerwalken kan jag ju glömma nu! Ska hinna duscha och cykla till skolan, samt skriva lite inför grupparbetet!

Men idag e de freeeedag, underbara fantastiska fredag!! Jag älskar känslan som infinner sig ! Och längtar tills nästa vecka också när man ska ha lillan :-)
Fantaaaboulos!

Nej om man skulle skriva lite innan duschen iallafall !


exhausted

Känner mig helt utmattad, trots att jag fick otroligt lång sovmorgon idag (somnade 1 och vaknade 11) plus att jag tagit de väldigt lugnt med spa..men ändå är jag SÅ trött..hade kunnat somna på fläcken.. Men snart blir de masterchef, sen ska jag läsa lite i böckerna och skriva ihop en liten text inför vårt grupparbete.. Som förövrigt känns smått förvirrande! men men..

Imorgon blir de jogging/powerwalk på morgonen, sen blir de sen föreläsning och på kvällen blir de TACO-kväll med underbara tjejerna.. åååh de ska bli så mysigt att jag dör lite !

Måste nog ut och ta den där pw nu så att min hjärna får lite luft!
KRAMIIIZZZ

Lovely day

Idag har vi varit iväg hela dagen, på spa! I helsingborg :) det blev massage, ansiktsbehandling, bubbelbad och fiskspa! Helt underbart mysigt! Välbehövligt & avkopplande!

Innan det blev det två rostade mackor med avokado och ost , i Helsingborg blev de subway och kvällsmaten blev hemmagjord korv stroganoff :-) mumsigt värre!

Ikväll blir de powerwalk i en timme ungefär och i övrigt mest tv-tittande! :-)

Pöss


Dagens

Dagens träning blev 1 mils cykling
Frukost var 2 mackor med ost
Lunch pastasallad med kyckling
Middag piroger , hemmagjorda
Övrigt 1 banan, 1 clementin & lite glass!

Inte lika bra dag ur viktminsknings syfte men har dock haft en otroligt mysig dag!

Imorgon blir det nya tag igen!
Pöss


so much joy

Har såklart haft en fantastisk kväll, hade inte väntat mig annat med tösen! Hon släppte mig inte ur sikte på hela kvällen, Goa unge!! Längtar redan nu till nästa vecka då de blir mer av underbaringen!

Förutom de så blev de lunch innan med Joy, på café 2000, aaaasgott! Rekommenderas för alla er salladsälskare där ute.. Den tar alla andra salladsbarer med längder!

Nu ska jag snart sova, imorgon blir det sovmorgon deluxe, sen spa med min prins!

<3


Sleepoo

Håller på att somna, sällan jag
Känner så på en föreläsning, men denna är så långtråkig... Jag känner att jag hade lärt mig mer om jag stannat
Hemma o sovit.. Men men, hungrig är jag också! Mina rostade
Mackor för två timmar sen mättade
Mest för stunden.. aj aj..
Föresten, gårdagens startvikt var 68,4 kg så nu kör vi!! Nästa invägning blir kanske fredag eller nästa tisdag..

Pöss


Min stjärna <3

Jag tror att Isak är Sveriges största
Supporter när det gäller landslaget ! Han är helt otrolig.. Det var nästan som att det var hans energi och inlevelse här hemma som gjorde att Sverige lyckas vända till en oavgjord match!

Oj vad jag älskar denna människan, han är så fin som en människa bara kan bli.. och han är min!! Bara min !


Lever jag??

Oh my god. Jag är helt sjukt slut i hela kroppen!!
Dagens träning var tuff som fan, 2 mot 1 träning, inte o leka med alltså! Efter de var de matcherna men då var armar ben och resten av kroppen helt slut redan..
Men härligt var det när man väl var färdig!
När jag kom hem gjorde jag tortillapizza, något jag absolut kommer göra igen.. Asgött ju och pp-fattigt :)
Ett tortillabröd, valfri fyllning jag hade skinka svamp och tomat, toppa med typ 4 msk ost, gärna mager :-)
Totalt blev min 6 pp vilket är väldigt lite för en hel middag! Mätt blev jag iallafall och nu blir de fotbolls-häng :-)

Dagens kost totalt
2 rostade mackor med ost och tomat 5 pp
1 banan och 1 clementin 0 pp
100 gr fläskfilé med blandad sallad och gräddfil 5 pp
1 tortillapizza 6 pp
Kaffe med mjölk 1 pp

Dagens träning :
75 min badminton
9,4 km cykling

Tack för mig, jag har förresten haft världens bästa dag!! <3


back on track för typ 11 gången

Idag sätter jag igång igen.. suck på mig =)
jag började ju med vv för några veckor sen igen,
men sen kom tenta-vecka & alldeles för mycket festande.. så nu ligger jag nog snarare på plusvikt än på minus.
Det ska vi ändra på nu! Kommer satsa mycket på vardagsmotionen nu också, det gör större skillnad än man tror!
Ex så cyklar jag ju nu till och från skolan eller var jag nu ska inom malmö, det är ju nästan löjligt hur snabbt man tar sig runt med cykel inom malmö !
 
Idag har jag cyklat 9,4 km änsålänge =)
Och ikväll blir de badmintonträning också, naaajs!
Frukosten idag bestod av två rostade mackor med ost och tomat =) Totalt 5 pp.
Nu är jag hemma igen efter en intervju på skolan, och nu ska jag ta mig en clementin =)
Ikväll efter träning blir de fotbollskväll här hemma (:
 
Nu ska jag bädda ner mig i soffan med täcket och dricka lite kaffe, kolla tv och bara slappa..
det är jag värd..eller nåt !
 
Ha en härlig tisdag gott folk !
KRAM
 
 
 

.

Where do I start
The past and the chase
You want to be gone
Like a wolf, a predator


Intar soffan

Idag blir det soffläge typ hela dagen! Så känns det just nu iallafall..

Hade en fantastisk dag igår, först va släkten här på kalas o det bjöds på kaffe , kakor bullar och tårta :-) på kvällen blev de lite chillfest med vänner här i Malmö :-) en runda till möllan också! Vid halv två cyklade jag o älsklingen vingligt hemåt efter en awsome kväll!

Och idag ska som sagt inte göras så himla mycket, ska ut o powerwalka med en ny ljudbok i öronen men det är typ de enda på planeringen :-)


fields of gold

Will you stay with me, will you be my love?
 
Jag älskar dig Isak, livet vore ingenting utan dig

döör snart

jag håller på att dö av plugg-stress. men nu har jag bestämt mig för att inte plugga ett dugg till innan imorgon. då kommer jag bara röra ihop allt och inte komma ihåg något imorgon. Nu måste hjärnan få vila helt enkelt! Imorgon är det dags o då får det gå som de vill, förmodligen bra!

kramis!

glöm inte kolla in http://getbeef.blogg.se


bloggping


varför ska man vara aktiv?

Börjar redan ångra det här påhittet med att ta vara på vardagsmotionen och cykla till och från skolan.. idag på vägen dit slog jag följe med en klasskompis, och vilken motvind vi hade.. där kan vi snacka benträning så de heter duga, jag tog i för allt jag hade och kom knappt någonstans ändå. Väl framme skojade vi till det och sa att jaa men de blir iallafall bättre på vägen hem för då har vi medvind..

tji fick vi.. visserligen hade vi medvind, men det ÖSregnade och haglade.. jag kom hem och det var knappt en torr bit på hela mig.. regnet gick igenom min jacka så min tröja hade blivit blöt på ryggen, skorna och strumporna ska vi inte ens prata om.. byxorna likaså.. ja torraste delen var väl min halsduk eftersom mesta regnet kom i ryggen på oss..
när jag kom hem tog jag på mig isaks onepiece o somnade på soffan en stund.. NU ska jag ta tag i plugget igen.. sitter o läser igenom mina anteckningar från föreläsningar och sammanfattningar från olika böcker.. känner faktiskt att jag har hyfsad koll på det, om de stämmer får vi dock se på torsdag.. skenet kan ju bedra..

kolla förresten in min sambos blogg också, nystartad träningsblogg
http://getbeef.blogg.se

peace out!

:)

Idag blev det cykelturer fram och tillbaka från skolan. Jävlar i hoppet va de blåste på vägen dit.. jag var glad när jag kom fram.. ett tag kändes det mörkt.. =) men fram kom jag och då blev det föreläsning gånger 2, inte att rekomendera faktiskt. Man vart ju slut i huvudet efter första så andra var det något tufft att få in så mycket i huvudet.. Men lite gick väl in! När jag cyklade hem så var det lugnare på vindfronten och dessutom hade jag vinden i ryggen denna gången vilket jag tackade för =)

Här hemma händer de inte så himla mycket, jag har pluggat en del och mer blir det av de ikväll.. fast först ska vi äta, idag blir det laxpasta ala isak =) ska bli mumsigt värre!

Btw så är det nognågon sjukdom på g.. för jag är fortfarande helkass.. huvudvärk och halsont.. =/

Pusshaj =)

sunday sickness

jag har faktiskt hunnit med en del plugg idag, trots att jag mått riktigt dåligt..helst hade jag velat bädda ner mig i sängen hela dagen med någon mysig serie eller nåt.. men böckerna var viktigare och nu har jag skummat igenom 2 hela böcker iallafall och försökt ta in de viktiga.. hatar att "skumma" böcker, assvårt ju att veta vad som är viktigt och mindre viktigt innan man har läst det ? åååh.. studieteknik..jatack..

annars så har jag varit duktig och cyklat till burlöv och handlat lite, samt att jag börjat lyssna på en ny ljudbok.. men uppläsaren är jättedålig, klarar inte av tonfallet på hennes röst vilket är synd för boken verkar ha en bra handling.. Vi får se om jag kan komma över det och stå ut med rösten eller om jag får byta bok.. Tips på bra deckare tas gärna emot =)

Nu ska jag äta lite glass med chokladsås (det får man när man är sjuk) och kolla lite snabbt i den sista boken för idag.. sen blir det sängen, imorgon ska jag cykla till skolan! Helloo active lifestyle.. (=

sjukdom eller utmattning?

Har nyss kommit upp ur sängen, det blev ju som väntat ganska sent igår.. En väldigt lugn lagfest, alla var helt döda efter dagen.. men det var hur trevligt som helst oavsett, och sent blev det ju ändå.. Idag mår jag asdåligt.. har sjukt ont i hals och huvud.. sjukdom känns inte som ett alternativ just nu ! Jag får helt enkelt ignorera det.. Idag ska jag plugga.. hela dagen.. ska äta frukost nu och sen sätta igång.. Sammanfatta kapitel ur böcker, läsa kapitel i några böcker.. tråkig söndag men det måste verkligen göras.. hemtentan på torsdag skrämmer mig för jag vet inte vad jag har att vänta.. vi får se hur de går =)

Nu är bullarna klara och jag ska försöka få i mig lite energi inför dagen!

Ikväll kommer förhoppningsvis min nya header upp också =) yeey

Badmintonspel

Sitter i hallen och biter på naglarna så nervös jag blir av att se mina lagkamrater spela dubbel... Det blir jämnare och jämnare o mitt psyke pallar inte riktigt trycket här.. Vafan!? Första
Matchen förlorade vi tyvärr, jag vann iallafall mina matcher så får vara nöjd med min insats.. Andra matchen fick jag o Johanna stå över, för laget vi möter har inga tjejer! Så nu sitter jag som ett nervvrak... Måtte vi vinna detta!!


laddar upp med diverse onyttigheter!

Ja då sitter man här i vår mega-soffa och softar lagom mycket..
min fina älskling kom hem med champagne idag, bara för att liksom =) sen har vi firat med beef wellington och annat gott. Min älskling är min egen masterchef! Nu sitter jag i soffan och äter massa onyttigheter... idag blev det ost & chiliringar.. just nu önskar jag att jag tagit lösgodis istället.. det bränner i munnen och hade varit godare och mindre törstframkallande att äta lösgodis (:
Imorgon är de som sagt dags för årets första seriespel.. eller ja, säsongens! Ska bli riktigt kul, jag är taggad om än nervös! Hittade efyer mycket om och men mitt rack, som jag inte spelat med sen i mitten av sommaren.. så de är ju en för del i sig =)
På kvällen blir det lagfest här hemma, ska också bli roligt !

denna veckan har vi haft vfu (verksamhetsförlagd utbildning) och det har varit fantastiskt, jag blir bara mer och mer säker på att jag valt rätt i mitt val att utbilda mig till förskollärare, jag stormtrivs både i skolan med allt va de innebär, föreläsningar, pluggandet osv, men framförallt så blir jag helt lyrisk och lycklig när jag får lov att vara i barngrupper.. på bara några timmar så känner jag mig helt uppslukad av barnen och deras fantastiska syn på saker och ting, deras ärlighet och nyfikenhet! HUR kan man inte älska att få ta del av det varje dag? åååh.. underbar vecka, underbar fredag, och en underbar helg stundar! I am the happiest girl ever =)

Hoppas att ni alla har en lika härlig kväll som jag!
Puuuusss

vfu-info & cykelrunda

Tog en cykelrunda för ett tag sen, pumpade cykeln också, finally. Det behövdes sannerligen! Annars så har jag varit på vfu-info idag. Fick praktikplats på mitt förstahandsval , så det känns ju kul. Man har ju ingen aning om hur de olika ställena är, så man får ju gå på känsla. alla kändes bra så egentligen spelade det ingen roll, men det känns ju bra oavsett =)
Imorgon ska jag dit för första gången, en heldag =) Ska bli hur kul som helst, spännande men klart man är lite nervös. Mindre kul är att vi har hemtenta veckan efter denna så jag måste hinna plugga en hel del också =/ tråkigt som tusan, men måste dok göras =) Annars så är det träningar och i helgen är det seriespel som gäller! Ska KÖTTA!
De blir också tid för en liten haircut och för lagfest såklart !
Annars har jag inte mycket att uppdatera om, hade en fantastisk helg med party som tusan ! Nästa helg blir iaf lite lugnare på festfronten, men har ju ändå fullt upp!
Kramis <3

RSS 2.0