pssst

aah, sjukt arg just nu!
pallar inte riktigt haha..
har fullt upp med att packa ner allting innan vi drar imorgon så detta passar sig inte alls just nu! men men.. man får ta det antar jag..

idag var vi på heldagsutflykt i helsingborg för att kolla på soffa..det tog mer tid än väntat men nu har vi iallafall hittat vår soffa =)
just nu hade jag kunnat somna på plats men jag känner på mig att det blir en ganska sömnfattig natt för vi har GANSKA mycket kvar att fixa.. enligt mig men inte enigt alla I guess..

var mest tvungen att avreagera mig lite grann!
vi hörs när jag är på bättre humör!

PUSSHEJS

i'll be back

Ja men alltså jag vet att jag suger! helt totalt. men jag har massor av annat som måste gå före just nu, ganska hektiskt liv för tillfället, så här ser mina kommande veckor ut

idag:bankmöte, packning
imorgon: kolla soffa, packning
ONSDAG: FLYTT!!!
Torsdag: fix&trix, upppackning
Fredag: Ystad
Lördag: Ystad + 40årsfest
Söndag, måndag: Fix/trix
Tisdag: Antagligen tivoli
Onsdag-fredag: Bortresta
Lördag: Isak springer halvmara..

så ja.. förlåt mej då om bloggen kanske blir något lidande.. ni får helt enkelt tåla de =)
kvällen består iallafall endast av packning idag.. kanske en powerwalk för att pausa lite. annars så ja.. packa vare..
typ allt jag gör just nu men så är det !

Har iaf semester nu/är arbetslös.. hmpf.. kommer sakna mitt jobb så mycket! eller saknar det redan lite grann. Semester är ju skönt men hade gärna kommit tillbaka efter några veckor! men nu väntar nya äventyr helt enkelt =)

ha de så bra o håll tillgodo, i'll be back before you know it eller nååt =)


Det verkar trots allt som att jag har tappat alla mina läsare!! Inte så konstigt kanske efter mitt lååånga uppehåll! Men kom tillbaka! Inte roligt att skriva för en tom publik ;) Sitter på bussen på väg till jobbet nu, sen blir det badminton ikväll! Måste röra på rumpan lite, och vädret suger ju oavsett så inte så att man hade gjort mycket annat ändå :) Ha en härlig torsdag <3 Baby, we're meant to be, you got me smiling all the time


Sommarmys

det blev lite sommarmys med barnen idag, i form av utflykt till lekplatsen och mcdonkan! :) De får ju också ha sitt lilla roliga o de verkade njuta av det för fullt ! Ikväll ska vi till morfar o fira hans födelsedag, det blir mys. Vi hörs igen :)


Mitt i flyttlådorna!

Rubriken ljuger inte, jag sitter mitt bland massa packning och flyttlådor och bloggar! Här ser ut som ett halvt helvete här hemma just nu. Jag skojar inte! Det blir dessutom värre för varje låda och vrå jag tömmer, jag e liksom jättebra på att börja men inte avsluta sorteringen, jag tröttnar alltid halvvägs.. Blää :) men målet med packningen är ju rolig så man står ju ut :) om bara två ynka veckor så bor vi ju i Malmö istället :) wiiii!! Annars så är jag sommarlat som fan, tränar inte och äter alldeles för mycket gott, men vikten står ändå på -1 senaste Månaden så denna dieten funkar tydligen ändå ;) Haareee!


bloggtorka

ja jag har faktiskt fått höra att ni saknar mina blogginlägg så jag ska verkligen försöka komma igång igen, har bara varit så mycket som har hänt och så har jag ändå inte känt att de fanns nåt att skriva om ! Men jag ska skärpa mig!
Sen har jag glömt mitt lösenord så kan inte använda blogg-appen på mobilen utan kan endast blogga från datorn där lösenordet finns sparat =)

Iaf så är det massor av kul som händer just nu!
VI har köpt lägenhet & så har jag kommit in på högskolan till hösten =)
så det blir malmö för fullt framöver, det gillas väldigt mycket!

Ikväll är jag JÄTTEtrött efter en lång jobbevecka, tvätt osv.
Så jag o älsko har bara myskväll i soffan med tacos och lösgodis o film! Blir en tidig kväll för denna damen.. Imorgon ska jag sortera kläder, ska slänga ALLT som är för stort , ingen anledning att spara det för jag tänker ALDRIG bli så stor igen =)

Kramis på er


RSS 2.0