Kanske ogenomtänkt?

Vad har jag gett mig inpå? 
Ungefär så känns det när man ligger en fredagkväll i soffan- allmänt otränad och lagom förkyld- och ska spela klubbmästerskap i badminton imorgon. 
Ja jag hade nog någon form av hjärnsläpp när jag anmälde mig i alla klasser- dubbel, singel och mixed. Och då hade jag ändå räknat iskallt med att åtminstone vara frisk!
Jag undrar allvarligt om jag kommer kunna stå på benen på söndag- eller imorgon kväll för den delen!

Men kul ska det bli! Kul att möta klubbkompisar o även min kära far 😊
Återkommer när jag vet om jag överlevt! 

Ha en skön fredagskväll! 


Ännu en kurs till ända

Ja då var det bara timmar kvar på denna kursen. Nu har man bara en månad kvar innan vi ska ut på praktik- kunde inte bli mer välbehövligt. Över ett år sen vi var ute så det behövs för att få öva vad man lär eller vad man ska säga.

Sen har jag ju jobbat en del, sommaren och nu nyligen börjat vikariera lite här inne i stan också- som tur är. :-)

Imorgon ska jag o Hanna på afternoon Tea. Jag dricker inte så värst mkt te, inte Hanna heller vad jag vet. Men man kunde välja kaffe också så det blir det nog för mig! Fast stora anledningen är ju inte direkt drycken utan snarare vad vi får till- scones, kladdkaka, cheesecake med mera.. Behöver jag säga att jag längtar?
Har ju faktist inte fikat på ett tag nu.. Så det är jag lite värd!

På kvällen blir det träning så det väger ju upp lite. Och i helgen blir det klubbmästerskap , så jag måste få in lite slag 😊

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova!

Godnatt! 

Detta är förresten mina mat-fynd från idag. Handlat allt detta, och lite till för ynka 180 kronor! Jag älskar Malmös utbud! 😃


avsaknad av struktur

Sitter här och försöker finslipa det sista på min rapport som ska skickas in senast imorgon.
Det har sannerligen varit en process i mitt huvud med denna rapporten..
 
från att känna "hur fan ska jag lyckas skriva något sånt här på så kort tid" till att känna " men oj detta är ju otroligt intressant, hur ska jag kunna få med allt jag vill ha med på så lite plats" till att få respons och undra hur tusan ens lärare tror att man ska kunna skriva vad som känns som en halv avhandling på så ynka sidor, till att nu bara vilja skicka in skiten och aldrig mera se den...
 
Usch o fy.. det är ett väldigt intrerssant ämne vilket gör att man känner sig så otroligt begränsad och när jag läser min text så känns det mest som att jag babblar om ingenting och allting på samma gång.
Struktur vet jag inte om jag kan hitta någonstans i texten... och det är ju ganska viktigt har jag förstått..
Det tråkiga är när man verkligen tycker något är intressant så ska det vara så svårt att prestera och producera något vettigt medans när man mest vill få något överstökat så lyckas man göra ett bättre resultat än man nånsin trott..
Visst är hjärnan konstig ibland?
 
Ja detta inlägget blev nog ungefär lika flummigt som min rapport är, men ja då förstår ni vad jag menar iallafall :P
Suck...
 
Jag vill bara skicka in den och glömma bort att jag skrivit den ..

Ni inspirerar mig

Bästa dagarna är alltid dem jag får vara på mitt jobb, mitt älskade druvan. När man pluggar och läser mycket så tänker jag alltid tillbaka dit. Kan se så mycket av det vi läser där, och blir alltid lika förundrad och impad över vilket ställe jag fått äran att jobba på. Det är- utan någon som helst tvekan- den bästa arbetsplats jag kan tänka mig ! Det beror till stor del på den underbara stämningen som finns i arbetslaget- som självklart smittar av sig på vem som helst som kommer dit.

Jag är en sån person som har ganska så lätt för att jobba med olika människor, och kan absolut bita ihop för att samarbeta istället för att göra någon sak av det.
Men jag är också en sån person som värdesätter att få jobba med personer där jag kan vara mig själv och bli respekterad för det.. Och det kan jag på druvan. 

Det är en av många anledningar till varför det är världens bästa arbetsplats och druvan är också en av många anledningar till att jag idag läser till förskollärare- det var där jag insåg vad jag vill göra!!

Mycket kärlek till er, ni har alla inspirerat mig på olika sätt- mina kollegor.. <3

när det bara finns en enda

 
 
And that's just how it is
And how it's always been
It's where my reason stops
And something else comes in
I know it doesn't make sense, but still...
Calleth you, cometh I
-And that's how it is



RSS 2.0