Då var det snart dags

Ja då har det snart blivit dags att lämna Los Angeles. Imorgon åker vi tillbaka till Las Vegas för en vecka av sol, bad & uteliv! Det kommer vara galet varmt där så vi får ta det lugnt med solandet så vi slipper solsting.
 
Veckorna här i Los Angeles har varit alldeles underbara. Fantastiska och fyllda av upplevelser på alla sätt och vis. Vi har varit här länge och på ett sätt ska det bli skönt med något "annat" ett tag, men samtidigt så hade jag kunnar stanna här och bara njuta av allt som erbjuds hur länge som helst!
 
Efter Vegas blir det San Diego innan vi åker hem till Sverige igen. Får se om vi möjligtvis stannar till en dag eller två här i Los Angeles igen som avslutning bara ifall vi känner att det är något vi missat. Vi får se. Flyget går ju ändå härifrån så.
 
Idag är det bara fix, trix, packande och tvättande på schemat. Och ikväll ska vi ut med våra hyresvärdar och käka och dricka öl!! Kommer bli riktigt najs :)
 
Nu ska jag återgå till packningen!
 
Pöööösss
 
 
 
 
 

Busy days :)

Vi har det helt fantastiskt här på andra sidan Atlanten! Helt plötsligt har vi varit här halva tiden- och det känns jättekonstigt! Samtidigt som vi gjort massor- och det känns som en evighet sen jag såg alla mina vänner i Sverige, så kan jag ändå inte få ihop att vi varit här SÅ länge! Tiden går fort när man har roligt :) OCH när man är upptagen typ varje dag!
 
Vi har köpt ett mega-turistpaket som ger oss fritt inträde till typ 37 olika ställen så vi har verkligen fullt upp (vi kommer inte att besöka alla såklart). Trixet är att vi har 7 dagar under en 14-dagars period att göra det så därför blir det väldigt intensivt! Vi kör typ varannan dag aktiviteter- varannan dag slappe. Eller ja.. inte direkt, men inte några planerade aktiviteter från paketet iallafall. De "lediga" dagarna passar vi på att gå i affärer, sola, bada, och upptäcka på egen hand!
 
Vi har bland annat besökt Universal Studios, Six Flags, Whalewatching, Hollywood hometours och MYCKET annat!!
 
Nu orkar jag inte skriva mer så det kommer bilder istället =) 
HA det underbart <3
 
 
 
 

 
 
 
 
 

RSS 2.0